Jans: 'Als Necid niet komt, moet er een spits bij'

Reacties

Ron Jans is vol vertrouwen dat PEC Zwolle zich ook in de tweede seizoenshelft kan manifesteren als verrassing. Alleen moet er wel een spits bij.

Jans: 'Als Necid niet komt, moet er een spits bij'

Met huurling Tómas Necid kon PEC in de eerste competitiehelft beschikken over een uitstekend aanspeelpunt, maar hij is teruggekeerd naar CSKA Moskou. PEC hoopt de Tsjech met behulp van Juventus opnieuw aan zich te binden. 'Als hij niet terugkomt, vind ik dat er een andere spits bij moet', zegt Jans op de clubsite.

In afwachting van Necid of een andere aanvallende versterking, is Stef Nijland eerste spits in Zwolle. 'Hij was van de week op de training zó goed', prijst Jans. 'Hopelijk laat hij dat morgen tegen NAC Breda ook zien.' Winteraanwinst Aleksander Bjelica, die werd vastgelegd na zijn vertrek bij FC Utrecht, speelt morgen ook. 'Net een sprookje', vindt Jans. Hij had tot voor kort geen club en debuteert morgen in de Eredivisie. Hij mag het laten zien.'

PEC kan morgen onder meer niet beschikken over Trent Sainsbury, die met Australië deelneemt aan de Azië Cup. Jans is benieuwd naar NAC, dat de afgelopen weken een metamorfose onderging met de aanstelling van Robert Maaskant en komst van Menno Koch, Guyon Fernandez en Dirk Marcellis. 'Vanwege die veranderingen kunnen we het beste gewoon van onszelf uitgaan en niet van NAC', concludeert Jans dan ook.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.