'Janmaat staat voor grootste test in Premier League-carrière'

Reacties

Daryl Janmaat staat voor zijn grootste uitdaging sinds zijn overgang naar Newcastle United. Tenminste, dat stelt zijn manager Alan Pardew in aanloop naar het Premier League-duel van zaterdag met koploper Chelsea.

'Janmaat staat voor grootste test in Premier League-carrière'

De rechtsback van The Magpies is na de wisselvallige start in de Engelse competitie bezig aan een sterke serie. Dat bewees de voormalige verdediger van Feyenoord afgelopen dinsdag nog.

Op bezoek bij Burnley (1-1) bezorgde Janmaat zijn ploeg een punt met een afgemeten voorzet op doelpuntenmaker Pappis Cissé. Maar volgens Pardew is de confrontatie van zaterdag tegen Chelsea van een totaal andere orde. Met name voor de Oranje-international.

Op St. James' Park staat Janmaat namelijk tegenover Eden Hazard, volgens Pardew een van de beste voetballers in de Premier League. 'Dit weekend is voor Daryl de grootste test in dit Premier League-seizoen', zegt Pardew in gesprek met The Chronicle. 'Hazard hoort bij de beste vier spelers van Engeland. Een zware taak voor Janmaat dus.'

Overigens is Pardew lovend over de Nederlander. 'Hij doet het geweldig bij ons, ik ben zeer tevreden over hem', laat Pardew weten. Janmaat kwam deze zomer over van Feyenoord en is dit seizoen niet weg te denken uit de basisopstelling van Newcastle United. De 25-jarige verdediger kwam alle veertien competitiewedstrijden in actie en was tot dusver één keer trefzeker.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.