Janmaat opgelucht: 'Nu wat afstand van laatste plaats'

Reacties

Daryl Janmaat is opgelucht dat Newcastle United eindelijk een succesje heeft kunnen boeken. De rechtsback maakte zaterdag zijn opwachting tegen Leicester City. Samen met onder anderen Vurnon Anita en doelman Tim Krul werd de eerste competitiezege geboekt: 1-0.

Janmaat opgelucht: 'Nu wat afstand van laatste plaats'

'Ik ben ontzettend blij met deze overwinning', vertelt de Oranje-international op de website van zijn belangenbehartiger Sport-Promotion. 'In de afgelopen wedstrijden, tegen Swansea City en Stoke City, had ik al het gevoel dat de eerste driepunter van dit seizoen niet lang kon uitblijven. Door deze 1-0 nemen we in ieder geval afstand van de laatste plaats. We moeten deze lijn nu zien door te trekken.'

Door de zo felbegeerde zege is Newcastle momenteel achttiende met zeven punten. De overwinning was broodnodig, aangezien de komende weken een zwaar programma wacht. Zondag reist Newcastle af naar Tottenham Hotspur en drie dagen later is Manchester City de tegenstander in de achtste finale van de League Cup. Op 1 november is Liverpool de opponent.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.