Janga verlaat Dordt voor Slowaakse kampioen AS Trencín

Reacties

Rangelo Janga heeft met zijn 21 doelpunten in 34 Jupiler League-wedstrijden namens FC Dordrecht een transfer naar AS Trencín verdiend. De 24-jarige spits zette zijn krabbel onder een driejarig contract bij de Slowaakse topclub.

Janga verlaat Dordt voor Slowaakse kampioen AS Trencín

De ex-aanvaller van Willem II, Excelsior en het Cypriotische Omonia Aradippou streek in de zomer van 2015 neer aan de Krommedijk en schoot De Schapenkoppen met zijn fraaie productie naar de veertiende plaats.

Bij AS Trencín gaat Janga nu Champions League-voetbal spelen. De club kroonde zich begin mei voor het tweede jaar op rij tot kampioen van Slowakije en daarmee verzekerde de ploeg zich met de Nederlanders Gino van Kessel, Mitchell Schet en Ryan Koolwijk in de selectie van deelname aan de voorronde van het miljoenenbal.

Koolwijk werd door Excelsior teruggehaald naar Nederland en later zette Trencín Schet op straat na het veroorzaken van een auto-ongeluk, waardoor de Nederlandse enclave in de selectie van de Slowaken nu nog slechts twee spelers behelst. Tscheu La Ling is sinds 2007 eigenaar van Trencín, dat vorig jaar pas de eerste titel in de clubhistorie vierde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.