Italië in shock door horrorblessure Mattiello

Reacties

Italië is in rep en roer door de afgrijselijke blessure die Federico Mattiello zondag opliep tegen AS Roma. Radja Nainggolan bezweert dat er van opzet geen sprake was.

Italië in shock door horrorblessure Mattiello

Het duel Chievo - Roma (0-0) was pas negentien minuten oud toen zich het drama voltrok. Zowel Nainggolan als Mattiello gleed op volle vaart naar de bal. De middenvelder van Roma won het gevecht, waarna het been van de Chievo-verdediger onder dat van Nainggolan schoot en knakte.

'Direct na het duel wilde ik om een vrije trap vragen', vertelde Nainggolan na afloop openhartig. 'Toen pas zag ik wat er gebeurd was. Ik heb de beelden na afloop gezien. Onze tackles waren allebei even hard, maar zijn been kwam klem te zitten onder me toen hij viel. Het is verschrikkelijk, helemaal omdat hij nog zo jong is.'

Mattiello is pas negentien jaar en geldt als een van de meest talentvolle vleugelverdedigers van Italië. Chievo huurt hem van Juventus, waar hij al twee keer voor speelde. Italiaanse media vrezen dat de loopbaan van de pas negentienjarige Mattiello in het geding is, hoewel onderzoek heeft uitgewezen dat de knie van de jeugdinternational niet beschadigd is geraakt. Hij is zondagavond met goed gevolg geopereerd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.