Israëlische transfer ADO-doelman Setkus ketst af

Reacties

De transfer van Ernestas Setkus naar Hapoel Haifa is van de baan. De keeper van ADO Den Haag was al naar Israël afgereisd, maar kwam er niet uit met Hapoel.

Israëlische transfer ADO-doelman Setkus ketst af

De 32-jarige Setkus werd door ADO een jaar geleden overgenomen van Sivasspor. De doelman begon als eerste keuze onder de Haagse lat, maar raakte na enkele mindere optredens zijn basisplaats kwijt aan Robert Zwinkels. ADO gaf de keeper daarom toestemming af te reizen naar Israël om te onderhandelen met Hapoel.

De nummer acht van het afgelopen seizoen zag in Setkus de opvolger van Piet Velthuizen, die het afgelopen seizoen onder de lat stond bij de club. De Nederlandse keeper besloot na 24 competitiewedstrijden en 32 tegendoelpunten echter al na één seizoen weer te vertrekken uit Israël.

ADO meldt dinsdag echter dat de transfer is afgeketst. Setkus sluit daarom deze week aan bij het trainingskamp van ADO in Zeeland. Woensdag kan de sluitpost alweer in actie komen voor de Hagenaren in het oefenduel met Bruse Boys. Bekijk hier het volledige oefenprogramma van alle Eredivisieclubs.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.