Isimat-Mirin 'echt heel blij' met PSV-contract

Reacties

PSV biedt Nicolas Isimat-Mirin ook de komende jaren onderdak. De 23-jarige Franse verdediger heeft zich na een jaar op huurbasis definitief aan de Nederlandse kampioen gebonden.

Isimat-Mirin 'echt heel blij' met PSV-contract

Na het akkoord met AS Monaco kwam PSV ook tot een vergelijk met Isimat-Mirin over een verbintenis tot medio 2019. De Franse verdediger speelde afgelopen seizoen als huurling 24 officiële duels voor de Brabanders. met de overgang is naar verluidt en bedrag van drie miljoen euro gemoeid.

Isimat-Mirin maakte ook indruk als gangmaker tijdens het kampioensfeest, waarna hij naar eigen zeggen de nodige mooie reacties kreeg. Dat deed hem goed. 'Net zoals ik heel blij ben dat ik nu definitief bij PSV kan spelen. Een grote club, met geweldige fans. Ik wil er samen met hun steun alles aan doen om het succes van vorig jaar door te zetten. Ik ben echt heel blij met mijn contract hier.'

Isimat-Mirin begon in 2010 bij Valenciennes, dat hij in 2013 verruilde voor AS Monaco. In het prinsendom kwam hij tot zes duels in de hoofdmacht, waarna hij een jaar geleden voor zijn kans ging bij PSV.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.