Isco houdt Bale op de bank, Barzagli start bij Juventus

Reacties

Isco heeft zaterdagavond een basisplaats bij Real Madrid in de Champions League-finale tegen Juventus. De aanvallende middenvelder krijgt de voorkeur boven Gareth Bale, die nog niet helemaal fit is nadat hij in april een kuitblessure opliep.

Isco houdt Bale op de bank, Barzagli start bij Juventus

Met Isco als vervanger van Bale stelde Real Madrid twee weken geleden al de landstitel veilig. Trainer Zinedine Zidane heeft geen verrassingen in petto. De defensie voor keeper Keylor Navas bestaat uit Marcelo, Raphaël Varane, Sergio Ramos en Dani Carvajal.

Op het middenveld staan Luka Modric, Casemiro en Toni Kroos, met Isco in een aanvallende rol. Karim Benzema en Cristiano Ronaldo moeten voorin voor de doelpunten zorgen. James Rodríguez dient met een plaats op de tribune genoegen te nemen.

Bij Juventus heeft Andrea Barzagli een basisplaats en start Juan Cuadrado op de bank. Barzagli vormt een defensie met Giorgio Chiellini en Leonardo Bonucci. Dani Alves en Alex Sandro zullen de flanken bestrijken. Miralem Pjanic en Sami Khedira staan centraal op het middenveld en Paulo Dybala en Mario Mandzukic staan in de rug van aanvalsleider Gonzalo Higuaín. Doelman Gianluigi Buffon kan de oudste Champions League-winnaar worden.

De aftrap van de Champions League-finale is om 20.45 uur. De wedstrijd in Cardiff staat onder leiding van arbiter Felix Brych.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.