Inzaghi witheet na afgang AC Milan

Reacties

Filippo Inzaghi heeft na de nederlaag tegen Udinese keihard uitgehaald naar de spelers van AC Milan. 'Als ik in de rust tien spelers had mogen wisselen, had ik dat gedaan', foeterde de trainer.

Inzaghi witheet na afgang AC Milan

Inzaghi omschreef de nederlaag tegen Udinese (2-1), dat het duel begon als nummer zestien van de Serie A, als grootste dreun in het toch al desastreuze seizoen. 'In alle andere wedstrijden vochten mijn spelers voor hun plek en shirt. Vandaag zag ik niets. Helemaal niets', aldus Inzaghi, die direct maatregelen aankondigde in de vorm van een volledig besloten trainingskamp (voor onbepaalde tijd) op weg naar het duel met Genoa van woensdag.

'Ik had dit niet zien aankomen. We toonden geen enkele interesse, motivatie of betrokkenheid. Ik heb geen enkel pluspunt gezien. We moeten niet vergeten dat wij AC Milan zijn. We mogen onszelf niet op deze manier voor schut laten zetten', ging de coach verder.

Inzaghi, boven wiens positie al maanden een donkere wolk hangt, erkent schuld. 'Dit is mijn verantwoordelijkheid. Ik heb mijn spelers de hele week proberen te doordringen van het belang van deze wedstrijd. Blijkbaar heb ik dat niet goed gedaan. Dit was namelijk de eerste keer dat ik een ploeg heb gezien die het shirt van Milan wat betreft inzet niet waardig was.'

Milan staat negende en zag door de nederlaag ook zijn allerlaatste kans op deelname aan de Europa League in rook opgaan.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.