Inzaghi opvallend positief na verlies: 'Milan als vanouds'

Reacties

De druk op Filippo Inzaghi neemt na de nederlaag bij Fiorentina (2-1) alleen maar toe, maar hoewel alles wijst op een uitzichtloze situatie ziet de AC Milan-trainer tóch nog aanknopingspunten. Sterker nog, maandagavond zag hij zijn ploeg eindelijk spelen zoals hij dat wilde.

Inzaghi opvallend positief na verlies: 'Milan als vanouds'

Milan verspeelde met Marco van Ginkel in de basis een 0-1 voorsprong in de laatste tien minuten. 'We hadden het verdiend om hier te winnen', sprak Inzaghi tegen Sky Sports. 'Onze enige fout was dat we niet een tweede doelpunt maakten. We staan er niet goed voor, maar we hebben wel weer goed voetbal gespeeld. Milan speelde weer als vanouds.'

De vraag lijkt of Inzaghi inderdaad nog een strohalm ziet, of dat zijn uitspraken slechts voor de bühne zijn. Hij zou zijn eigen glazen immers ingooien als hij zich niet strijdbaar blijft opstellen. 'Ik heb hier nog een doorlopend contract. En ik hoop dat ik nog zo lang als het kan bij deze club kan blijven', aldus de Italiaan, die nog tot medio 2017 vastligt.

Milan staat onder leiding van de voormalige goatjesdief tiende, ver weg van de plaatsen die recht geven op Europees voetbal. Italiaanse media reppen bovendien al een week over Maurizio Sarri als zekere opvolger van Inzaghi. Sarri is nu nog coach van Empoli, dat hij van gedoodverfde degradatiekandidaat tot middenmoter transformeerde dit seizoen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.