Inzaghi laat Van Ginkel wachten: 'Hij moet nog settelen'

Reacties

Marco van Ginkel moet nog even wachten op zijn eerste basisplaats bij AC Milan. Zondag op bezoek bij Parma zit de middenvelder op de bank.

Inzaghi laat Van Ginkel wachten: 'Hij moet nog settelen'

Trainer Filippo Inzaghi maakte zaterdag kenbaar dat hij Van Ginkel nog niet klaar acht voor een plek in de eerste elf: 'Hij is nog niet helemaal gesetteld, dus begint op de bank. Hij is een speler die in aanmerking komt voor alle drie posities op het middenveld.' Milan nam Van Ginkel eind augustus op huurbasis over van Chelsea.

Fernando Torres maakt wel een grote kans op een basisplaats tegen Parma (aftrap 20.45 uur), al hult Inzaghi zich in nevelen over het lot van de van Chelsea afkomstige spits. 'Op de training maakt hij bijzonder veel indruk. Hij is een rolmodel voor andere spelers en ik ben blij dat we hem hebben. Hij is een diepgaande spits en verschilt in dat opzicht van Mario Balotelli. Of Torres in de basis begint? Dat kan ik nog niet zeggen.'

Nigel de Jong kan tegen Parma ook op een basisplaats rekenen. Dat geldt niet voor Stephan El Shaarawy, die wederom geblesseerd is geraakt. 'Ik hoopte hem op zijn minst op de bank te kunnen zetten, maar hij kan echt niet meedoen. Dat is een klap, want Stephan is een belangrijke kracht voor ons', sombert Inzaghi.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.