Inzaghi: 'Ik ben ervan overtuigd dat hij snel gaat scoren'

Reacties

Fernando Torres was hét talent van Atlético Madrid, een doelpuntenmachine bij Liverpool, maar sinds zijn transfer naar Chelsea zit de loopbaan van de Spanjaard in een dal. Ook op huurbasis bij AC Milan weet Torres geen potten te breken.

Inzaghi: 'Ik ben ervan overtuigd dat hij snel gaat scoren'

Tijdens de derby van Milaan slaagde Torres er weer niet in om het net te vinden. Internazionale en AC Milan speelden gelijk (1-1), maar vooral het opnieuw tegenvallende spel van Torres was na afloop onderwerp van gesprek.

Toch houdt trainer Filippo Inzaghi vertrouwen in de dertigjarige spits. 'Ik zal het voorbeeld met Hernán Crespo niet meer vergeten. Trainer Carlo Ancelotti zat met hem in z'n maag toen hij twee maanden niet scoorde bij Milan. Maar daarna schoot hij de ene na de andere bal erin', zei Inzaghi tegenover Sky Italia.

Één
'Ik ben ervan overtuigd dat hij snel gaat scoren. Torres laat iedere training zien waar hij toe in staat is. Maar de wedstrijden verlopen nog niet zo goed als de trainingsessies', aldus de Italiaan. Torres vertrok deze zomer op huurbasis naar AC Milan, maar was in de eerste tien competitieduels pas één keer trefzeker. Ook bij zijn oorspronkelijke werkgever Chelsea slaagde hij er nimmer in te imponeren.

En dat terwijl hij in het verleden bij Atlético Madrid en Liverpool tot de beste schutters van Europa behoorde. In de Spaanse competitie was hij in 145 wedstrijden 63 keer trefzeker, terwijl hij 65 keer doel trof in 102 Premier League-duels namens The Reds. Bij Chelsea scoorde hij twintig keer in 110 competitiewedstrijden, terwijl hij in Milaan pas één doelpunt achter zijn naam heeft staan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.