Investeerder Hendriks heeft goed gesprek met Roda JC

Reacties

Nadat hij in Voetbal International duidelijk had gemaakt niet te willen samenwerken met algemeen directeur Marcel van den Bunder, heeft Nol Hendriks naar eigen zeggen een goed gesprek gevoerd met Roda JC Kerkrade.

Investeerder Hendriks heeft goed gesprek met Roda JC

Hendriks (foto) liet vorige week weten dat hij de regie weer in handen wil nemen bij de Limburgse club, in geval van degradatie naar de Jupiler League. Hij heeft echter geen vertrouwen meer in Van den Bunder en wil dat deze opstapt.

'Ik heb een constructief gesprek gevoerd met bestuursvoorzitter Peter Janssen', vertelt Hendriks, die nog altijd pal achter zijn uitspraken van vorige week staat. 'Inhoudelijk kan ik er nog niet over uitweiden. Ik kan alleen zeggen dat ik op de goede lijn zit met Janssen. Binnen drie weken verwacht ik meer duidelijkheid.'

Ook Janssen weigert op details in te gaan. Roda overweegt intussen kunstgras te laten leggen in het Parkstad Limburg Stadion. Daardoor kan de club het gedateerde trainingscomplex Kaalheide verlaten. Het onderhoud van zo'n mat is bovendien goedkoper dan van echt gras.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.