Investeerder Boekhoorn is helemaal klaar met NEC

Reacties

NEC hoeft niet meer te rekenen op steun van Marcel Boekhoorn. De investeerder is niet van plan de Nijmegenaren, die zondag uit de Eredivisie degradeerden, nog financieel te hulp te schieten.

Investeerder Boekhoorn is helemaal klaar met NEC

Vanwege de aftocht naar de Jupiler League moet NEC noodgedwongen de helft van het personeel op straat zetten, maar Boekhoorn bemoeit zich daar niet mee. 'Nee, ik ben er volledig uit', reageerde de geldschieter tegenover Quote. 'Ze hebben daar de afgelopen tijd zó'n wanbeleid gevoerd. Ik blijf voorlopig even helemaal op de achtergrond.'

In het verleden maakte Boekhoorn de komst van onder anderen Édgar Barreto en Andrzej Niedzielan mogelijk, terwijl hij bij aanvang van dit seizoen ook Jakob Jantscher, Samuel Stefanik en Marnick Vermijl naar NEC haalde. In januari financierde Boekhoorn ook de komst van Lasse Nielsen.

Ondanks die investeringen eindigde NEC dit seizoen op de zeventiende plaats, waardoor het zich via de play-offs moest zien te handhaven. Meteen in de eerste ronde van de nacompetitie ging het mis tegen Sparta Rotterdam, waardoor degradatie een feit is.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.