Invaller John wijst Benfica de weg tegen Ramsteijn

Reacties

Invaller Ola John beleefde een succesvolle avond met Benfica op bezoek bij Marítimo. De Nederlandse aanvaller was met een treffer en assist van grote waarde tijdens de 0-4 overwinning.

Invaller John wijst Benfica de weg tegen Ramsteijn

De ploeg van Jorge Jesus was duidelijk een maatje te groot voor Maritímo, waar voormalig Feyenoord-verdediger Kaj Ramsteijn de wedstrijd volmaakte. Maar na de entree van Ola John was er geen houden meer aan voor de nummer elf van Portugal.

De voormalige aanvaller van FC Twente en eenmalig international van Oranje kwam al na een kwartier in de ploeg en was even later met een pass op Eduardo Salvio medeverantwoordelijk voor de openingstreffer. Na de rust brak John door vanaf de linkerkant en zette hij op subtiele wijze zelf de marge op twee. Zijn derde van dit seizoen.

Uiteindelijk voerden Salvio en de Braziliaan Lima de score verder op naar 0-4. Benfica boekte in Funchal alweer de negende competitiezege op rij en is na zeventien speelronden de koploper van Portugal. De voorsprong op aartsrivaal en achtervolger FC Porto bedraagt zes punten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.