Internazionale profiteert nauwelijks van verlies Lazio

Lazio, de nummer drie van de Serie A, leed een nederlaag op het veld van Catania. Internazionale kon bij een overwinning drie punten inlopen, maar speelde thuis gelijk tegen Atalanta Bergamo.

Catania - Lazio 1-0Catania begon uitstekend aan de wedstrijd tegen Lazio en had al na twaalf minuten op voorsprong moeten komen. Een voorzet van Francesco Lodi belandde op de paal, waarna Alejandro Gomez de rebound van dichtbij op de lat kopte. In de 26ste minuut was Stefano Mauri namens de bezoekers gevaarlijk, maar de middenvelder zag zijn schot net naast het doel van Catania belanden.

Sergio Almiron verspilde ook nog een enorme kans namens de thuisclub. De middenvelder omspeelde Lazio-doelman Federico Marchetti, maar liep daarna de bal over de achterlijn. Verdediger Nicola Legrottaglie bezorgde Catania tien minuten voor tijd echter alsnog de overwinning op aangeven van Lodi.

Internazionale - Atalanta Bergamo 0-0Nummer zeven Internazionale had het verschil met Lazio kunnen terugbrengen naar vijf punten, maar zonder de geblesseerde Wesley Sneijder wist het in eigen huis niet te winnen van Atalanta Bergamo. Diego Milito kreeg al na 23 minuten de grootste kans op een treffer, maar de spits miste een strafschop. Deze was toegekend na een overtreding van Giampaolo Bellino op Giampaolo Pazzini.

Overige uitslagenBologna - Chievo 2-2Lecce - Palermo 1-1Cagliari - Cesena 3-0Siena - Novara 0-2 Foto: VI Images

{"title":"Nieuw bij TOTO? Ontvang 50x je inleg voor zege van PSV!","titleMobile":"Nieuw bij TOTO? Ontvang 50x je inleg voor zege van PSV!","odd":"50.00","url":"https://partner.toto.nl/C.ashx?btag=a_432b_305c_&affid=205&siteid=432&adid=305&c=","bookmaker":{"name":"Toto","id":5002,"lightIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","darkIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","iconSize":27},"image":"jcr:5e9d6612-8d73-4c52-9042-dc628c0ede1a","position":"2","type":"link","articleLink":"/nieuws/actie-jacks-tot-100x-je-inzet-voor-een-zege-van-feyenoord-of-psv","articleId":"dd0a2af1-c5c3-4a1a-aab8-c34875dc201d","text":"Wint PSV op bezoek bij SC Heerenveen? Bekijk de welkomstactie (24+) van TOTO.","textMobile":"Wint PSV op bezoek bij SC Heerenveen? Bekijk de welkomstactie (24+) van TOTO."}