Internazionale ontslaat De Boer

Reacties

Internazionale heeft Frank de Boer ontslagen. De trainer wordt verantwoordelijk gehouden voor de uiterst teleurstellende seizoenstart van de club uit Milaan, zo bevestigen bronnen aan Voetbal International.

Internazionale ontslaat De Boer

Zo is er al na een kleine drie maanden een einde gekomen aan het Italiaanse avontuur van de 46-jarige Nederlander. De Boer werd begin augustus aangesteld als opvolger van Roberto Mancini. De ex-coach van Ajax kende een stroeve start bij Inter en wist de weg omhoog vervolgens maar niet in te slaan.

Na elf duels staat Inter in de Serie A op een teleurstellende twaalfde plaats met slechts veertien punten. In de Europa League staan de Nerazzurri in Groep K laatste door één overwinning in drie duels.

Van een crisisstemming was al een tijd sprake in Milaan. Vorige week nog verschenen in Italiaanse media berichten over een ontslag van De Boer. Inter kalmeerde de situatie rond de trainer door hem openlijk het vertrouwen te geven. Dat statement blijkt na de 1-0 nederlaag bij Sampdoria van afgelopen zondag niets meer waard.

De ultieme Italië Special

De Italië Special ligt vanaf 1 november in de winkel. Hij is ook te bestellen in de VI Webshop.
Bestel de Italië Special

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.