Internazionale meldt zich officieel voor De Boer

Reacties

Internazionale heeft de interesse in Frank de Boer kenbaar gemaakt. De Nederlander is echter niet de enige gegadigde om de ontevreden hoofdcoach Roberto Mancini op te volgen.

Internazionale meldt zich officieel voor De Boer

Het vertrek van de huidige trainer Mancini is aanstaande. De Italiaan kan zich niet vinden in de plannen van de clubleiding. Mancini wil enkele grote aankopen doen, terwijl het bestuur dat juist niet van plan is. Sterker nog, er moeten tot frustratie van Mancini basisspelers verkocht worden.

Intern is eigenlijk al zeker dat de Italiaan gaat vertrekken. Daarom heeft de clubleiding meerdere lijntjes uitgezet naar mogelijke opvolgers. Inter zou behalve De Boer - die wel oren heeft naar een avontuur in Milaan, maar zichzelf nog niet als topkandidaat ziet - ook Leonardo en Marcelo Bielsa op de shortlist hebben staan.

De Boer is sinds zijn vertrek bij Ajax na afloop van vorig seizoen clubloos. De Nederlander sprak deze zomer met Everton, terwijl ook AC Milan en Lazio naar hem informeerden. Tot een deal kwam het echter nog niet. Het kamp-De Boer, dat goede contacten heeft met de clubleiding van de Nerazzurri, is nog niet uitgenodigd voor een gesprek in Milaan. (Roy van den Berghe)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.