Internazionale geeft na rust overwinning weg bij Livorno

Op bezoek bij Livorno leek Internazionale halverwege op weg naar een overwinning, maar de ploeg van trainer Walter Mazzarri gaf de zege weg (2-2).

De laatste twee thuisduels van Inter met Atalanta Bergamo (1-2) en Udinese (0-0) leverden maar één punt op en dus waren drie punten gewenst. Toen Rodrigo Palacio op slag van rust uit een knappe volley 0-2 maakte in Stadio Armando Picchi, leek de overwinning dichtbij.

Uit een hoekschop maakte Paulinho in de 54ste minuut echter de aansluitingstreffer en vijf minuten voor tijd ging het helemaal mis voor de bezoekers. Een terugspeelbal van Fredy Guarin werd onderschept door Innocent Emeghara, die na een lange rush gelijkmaakte.

Door het gelijkspel moet Mazzarri steeds meer vrezen voor zijn ontslag. Met Inter staat hij teleurstellend vijfde in de Serie A met liefst 32 punten achterstand op koploper Juventus. Livorno blijft achttiende, een positie die aan het einde van het seizoen degradatie betekent.