International Narsingh: 'Ik laat hoofd niet snel hangen'

Hoewel Luciano Narsingh bij het Nederlands elftal in de WK-kwalificatieduels met Turkije en Hongarije belangrijk was, moet hij zondag bij PSV weer genoegen nemen met een plek op de reservebank. Paniek is er niet bij de Oranje-international.

International Narsingh: 'Ik laat hoofd niet snel hangen'

'De beslissing valt momenteel even niet in zijn voordeel uit', vertelde trainer Dick Advocaat vrijdag. Een en ander ondanks een doelpunt tegen Turkije (2-0 zege) en een assist tegen Hongarije (4-1). En passant vierde Narsingh ook nog even zijn 22ste verjaardag.

'Ik ben tevreden met het rendement bij Oranje', vertelt hij op RTL 7 in het programma Voetbal International. 'Gelukkig was de bondscoach dat ook. Het is lekker om zo terug te keren bij PSV.'

'De trainer zal ook gezien hebben dat ik het goed gedaan heb', doelt Narsingh op Dick Advocaat. Toch zal de rappe vleugelaanvaller tegen FC Utrecht zondag hoogstwaarschijnlijk niet in de basis starten.

'Maar zo werkt het nu eenmaal bij een topclub', weet Narsingh. 'Je krijgt geen garanties. Bij een wisselbeurt wil ik mijn hoofd ook niet laten hangen. Ik wil het laten zien in de minuten die ik wel krijg. Ik blijf verder rustig; het komt wel goed.' Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's