Interim-trainer ziet kansen voor Heracles bij Ajax

Reacties

Ajax mag dan vier keer op rij landskampioen zijn geworden, terwijl tegenstander Heracles Almelo onderaan staat in de Eredivisie. John Stegeman, die bij de Tukkers samen met René Kolmschot de honneurs waarneemt op de bank totdat er een opvolger van de ontslagen Jan de Jonge wordt aangesteld, denkt dat er wel degelijk uitzicht is op de eerste punten voor de Almeloërs.

Interim-trainer ziet kansen voor Heracles bij Ajax

'Ik heb Ajax zelf aan het werk gezien tegen PEC Zwolle, toen ik mijn diploma coach betaald voetbal uitgereikt kreeg in Amsterdam, en onlangs tegen PSV', vertelt Stegeman (foto), die samen met Kolmschot assistent was onder De Jonge. 'Het is een goed voetballend team met individueel goede spelers, maar er liggen ook zeker wel kansen voor ons. We zullen gegroepeerd spelen en op welke plek op het veld dat zal zijn zien we wel. Bij balbezit moeten we durven te voetballen en dan proberen we het Ajax zo moeilijk mogelijk te maken.'

De twee interim-coaches zullen het zaterdag wel zeker moeten doen zonder zes geblesseerden: Dario Vujicevic (voet), Denni Avdic (hamstring), Bram Castro (jukbeen), Rick Hemmink (knie), Edwin Gyasi (lies) en Fahd Aktaou (niet wedstrijdfit).

Heracles, waar John van den Brom bedankte voor de trainersstoel, staat na vier speelronden laatste in de Nederlandse competitie met nul punten. In de komende drie weken wacht de zwart-witte brigade uit Almelo een pittig programma met achtereenvolgens Ajax, FC Twente en PEC Zwolle.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.