Inter wil ook af van Júlio César, Maicon en Pazzini

Internazionale zet de sanering van de selectie deze zomer door. Na het vertrek van Diego Forlán en Lúcio moeten nog drie duurbetaalde spelers de Nerazzurri zo snel mogelijk verlaten.

Inter wil ook af van Júlio César, Maicon en Pazzini

Júlio César, Maicon en Giampaolo Pazzini werden niet in de selectie opgenomen voor de Trofeo TIM, een jaarlijks oefentoernooi waar ook Juventus en AC Milan aan deelnemen. Ook zouden zij volgens Italiaanse media geen deel uitmaken van de selectie voor de Europa League, die uiterlijk op 27 juli moet zijn ingediend.

Vooral Júlio César (32) en Maicon (30) zijn al jaren basisspeler bij Inter, maar hebben miljoenencontracten waar de club uit Milaan graag vanaf wil. Doelman Júlio César wordt genoemd bij AS Roma, wat mogelijk ten koste gaat van Maarten Stekelenburg. Terwijl Maicon al twee jaar in verband wordt gebracht met Real Madrid.

Pazzini (27) kwam in januari 2011 over van Sampdoria, maar slaagde er nooit echt in door te breken bij Inter. In vijftig competitieduels was de spits zestien keer trefzeker, maar het ziet ernaar uit dat de 24-voudig international (vier doelpunten) ook geen toekomst meer heeft. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's