Indiaas avontuur Feyenoord blijft beperkt tot één jaar

Reacties

De samenwerking van Feyenoord met Delhi Dynamo's is na een jaar alweer beëindigd. De Rotterdamse club blijft wel op informele basis betrokken bij de Indiase club.

Indiaas avontuur Feyenoord blijft beperkt tot één jaar

Delhi Dynamo's maakte dankbaar gebruik van de expertise van Feyenoord bij de start van de Indian Super League. Vorig jaar was de eerste editie van de competitie, die van september tot december wordt gespeeld. De Rotterdamse club adviseerde onder meer om in zee te gaan met Harm van Veldhoven als trainer.  

Dit jaar is gekozen voor de Braziliaan Roberto Carlos als coach, terwijl John Arne Riise en Florent Malouda gaan spelen voor de Indiase club. Die beslissingen wezen al op een andere rol voor Feyenoord. De clubs zijn nog in gesprek over de voortzetting van de samenwerking op een andere manier.

De Eredivisionist blijft sowieso nog wel hand- en spandiensten verrichten voor Delhi Dynamo's, zoals bijvoorbeeld de medische keuring van Hans Mulder. De 28-jarige middenvelder speelt ook komend seizoen voor de Indiase club. Mogelijk worden de banden in de toekomst weer aangehaald.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.