In genade aangenomen Kökcü maakt weer minuten in duel met drie gemiste penalty's

Reacties

Orkun Kökcü is zoals aangekondigd teruggekeerd bij Benfica, hij werd eerder deze maand uit de selectie gezet na een kritisch interview. Vrijdagavond viel Kökcü in tijdens de slotfase tegen Chaves, de keeper van de uitclub stopte drie strafschoppen.

In genade aangenomen Kökcü maakt weer minuten in duel met drie gemiste penalty's
© Pro Shots
Benfica
Benfica
1 - 0
Chaves
Chaves

Tegen Chaves begon Kökcü dus op de bank. Schmidt koos tegen de hekkensluiter van de Primeira Liga voor een blok op het middenveld met João Neves en Florentino. Neves was uiteindelijk verantwoordelijk voor de enige treffer van de wedstrijd, twintig minuten voor tijd scoorde hij. Benfica had het daarvoor allang moeten beslissen, maar keeper Hugo Souza had een topdag.

In de eerste helft keerde hij een strafschop van Ángel Di María, daarna mocht Arthur Cabral het in de tweede helft proberen. Ook zijn strafschop werd gestopt, maar spelers van Chaves waren te vroeg ingelopen. Geen probleem voor Souza, die doodleuk zijn derde strafschop van de avond stopte.

Door de goal van Neves liep de terugkeer van Kökcü niet uit op een teleurstelling. De middenvelder zou naar eigen zeggen te veel tactische opdrachten mee hebben gekregen van trainer Roger Schmidt. 'Ik vond het na dat interview het verstandigste om hem niet te laten spelen tegen Casa Pia', kreeg de Duitse trainer terug op die situatie. Een gesprek tussen Kökcü en Schmidt resulteerde in een terugkeer van eerstgenoemde.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.