'Immobile wil per se naar Borussia Dortmund'

Reacties

Naast Adrián Ramos moet Ciro Immobile de aanvalskracht van Borussia Dortmund komend seizoen vergroten. Directeur Hans-Joachim Watzke weet dat de Torino-goalgetter graag wil komen.

'Immobile wil per se naar Borussia Dortmund'

'Ik kan alleen bevestigen dat Immobile per se naar ons wil', zei Watzke in Bild na de speculaties over een transfer van de huidige topscorer van de Serie A naar Dortmund. 'Meer valt er nu niet over te zeggen. Als alles rond is, zullen wij dat bekend maken.'

In Italië wordt gesteld dat Immobile persoonlijk al een akkoord heeft met BVB over een contract voor vijf jaar. Maar naast een overeenkomst met de 24-jarige aanvaller moet Borussia Dortmund tot een vergelijk komen met zowel Torino als Juventus. De twee Italiaanse clubs delen de eigendomsrechten van Immobile.

Naar verluidt zit er nog een gat tussen vraag en aanbod van ruim drie miljoen euro voor de aanvaller die dit seizoen 21 keer heeft gescoord voor Torino. Het prijskaartje is ruim twintig miljoen euro.

Immobile moet de aanval versterken die door het vertrek van Robert Lewandowski naar Bayern München wordt verzwakt. Borussia Dortmund anticipeerde al door Adrián Ramos over te nemen van Hertha BSC, maar met de komst van de Italiaan wordt de wens van trainer Jürgen Klopp ingewilligd. Die wil graag nog een spits aan zijn selectie toevoegen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.