Immers in belangstelling Club Brugge, Stuttgart en Celtic

Reacties

Lex Immers vertrekt per direct bij Cardiff City. De dertigjarige Hagenaar heeft zijn contract in goed overleg met de club laten ontbinden. Immers staat in de belangstelling van Club Brugge, VfB Stuttgart en Celtic.

Immers in belangstelling Club Brugge, Stuttgart en Celtic

Immers liet Feyenoord in januari 2016 achter zich voor een huurperiode bij Cardiff. Na een succesvol eerste half jaar in Wales zette hij zijn handtekening onder een verbintenis tot medio 2018. Zeven maanden later is die verbintenis bij de nummer negentien van het Championship alweer verscheurd.

Sinds de komst van manager Neil Warnock begin oktober stond Immers nog maar één keer in de basis en zat hij regelmatig niet eens bij de selectie van The Bluebirds. Het heeft beide partijen doen besluiten het contract van de voormalig speler van ADO Den Haag en Feyenoord te laten ontbinden. Immers is daardoor per direct transfervrij en kan uitkijken naar een nieuwe club.

'Lex is nooit echt in mijn plannen voorgekomen en in alle eerlijkheid: hij heeft een hoop aan zijn hoofd, aangezien hij een kind krijgt. Een terugkeer naar Nederland is de beste oplossing voor alle partijen', verklaart Warnock tegenover de BBC. 'Lex was een van onze duurste spelers, dus het scheelt ons een hoop salaris en hij kan de komende achttien maanden gelukkig zijn thuis of dichter bij zijn huis.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.