'Ik ben geen twintigjarige geldwolf'

Reacties

Liverpool moet vrezen voor een vertrek van Raheem Sterling. De aanvaller heeft gesprekken over een nieuw contract stilgelegd. 'Aan het einde van het seizoen kijken we wel verder', aldus de jongeling.

'Ik ben geen twintigjarige geldwolf'

'Ik wil niet dat mensen denken dat ik een twintigjarige geldwolf ben', vervolgde Sterling, wiens contract tot 2017 loopt, tegen de BBC. 'Het gaat niet allemaal om geld in mijn leven. Het gaat erom hoeveel prijzen je wint in je carrière als voetballer; niet hoeveel huizen en auto's je kunt kopen.'

Daarmee impliceert Sterling dat hij betwijfelt of hij bij Liverpool mee kan spelen om prijzen. De club wacht al sinds 1990 op een kampioenschap en dreigt dit seizoen naast plaatsing voor Champions League-voetbal te grijpen. The Reds staan vijfde, met vijf punten achterstand op het Manchester United van Louis van Gaal.

'Het is vleiend dat Liverpool me een gigantisch voorstel gedaan heeft, maar ik wil gewoon alles uit mijn loopbaan halen. Dat er dit seizoen zoveel over mijn toekomst gesproken wordt, heeft me zo nu en dan wel afgeleid. Daarom hebben we besloten alle gesprekken tot het einde van het seizoen stil te leggen. Daarna kijken we verder', sluit de Engelse international, die al aan Real Madrid gelinkt werd, af.

Sterling werd eind vorig jaar uitgeroepen tot Golden Boy, de titel voor het grootste talent van Europa. In 28 duels kwam Sterling dit seizoen tot zes doelpunten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.