'Ik ben geen Louis van Gaal, ik ben Huub Stevens'

Reacties

Huub Stevens kan niet meer stuk in Stuttgart nu het hem is gelukt de plaatselijke voetbaltrots voor de Bundesliga te behouden. De trainer is echter niet van plan zich mee te laten voeren in het feestgedruis.

'Ik ben geen Louis van Gaal, ik ben Huub Stevens'

'Ik ben geen feestbeest zoals Louis van Gaal. Ik ben gewoon Huub Stevens', zei Stevens na de cruciale 2-1 zege op bezoek bij SC Paderborn, verwijzend naar de uitspatting van zijn landgenoot van Manchester United eerder deze week.

Door de triomf stelde Stuttgart zijn Bundesliga-status veilig. Een prestatie die voor een groot deel op het conto van Stevens geschreven kan worden, want toen hij eind november werd aangesteld, stond de club namelijk laatste in de Bundesliga. 'De hele trainersstaf heeft puik werk geleverd', relativeert Stevens, die Adrie Koster als assistent meenam naar Zuid-Duitsland.

'Het is een loodzware klus geweest, maar ik heb er veel plezier in gehad. Dat klinkt misschien gek, maar dat zul je van me moeten aannemen', gaat Stevens verder. 'Het was soms zwaar, helemaal toen we helemaal onderaan stonden. Maar we zijn altijd positief gebleven.'

Stevens' contract loopt over een paar weken af, maar het zou zomaar kunnen dat hij ook volgend seizoen de leiding heeft in Stuttgart. 'Ik ga er nu niet over uitweiden. Maar wie weet heb ik een korte vakantie omdat ik de club moet voorbereiden op het nieuwe seizoen...'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.