Ideeëloos Liverpool niet voorbij Wolverhampton

Liverpool heeft met 0-0 gelijk gespeeld in het uitduel met Wolverhampton Wanderers. De ploeg bakte er wederom weinig van en mocht blij zijn dat de thuisploeg genoegen nam met een gelijkspel.

Ideeëloos Liverpool niet voorbij Wolverhampton

Met Dirk Kuijt als diepe spits en Ryan Babel negentig minuten op de bank probeerde Liverpool de 2-0 zege op Tottenham Hotspur van vorige week woensdag een goed vervolg te geven. Opsteker voor de geplaagde coach Rafael Benítez was de terugkeer van Steven Gerrard. De aanvoerder was hersteld van een hamstringblessure.

Zoals de ploeg dit seizoen zonder veel zelfvertrouwen speelt in de Premier League, de Champions League en de Engelse Cuptoernooien, doolde de ploeg nu ook door Molineux, de thuishaven van Wolverhampton Wanderers. Aanvallend hadden The Reds weinig te melden en slechts op wilskracht verscheen het mondjesmaat voor het doel van Marcus Hahnemann.

De thuisploeg Wolverhampton had ook weinig aanvallende intenties, zodat een saai duel het gevolg was. Albert Riera verraste Hahnemann bijna met een vilein lobje en Kuijt schoot net naast. Veel meer viel er niet te genieten. De enige zekere factor bij Liverpool, keeper José Manuel Reina, zorgde ervoor dat het gepomp van hoge ballen in de zestien nooit echt gevaarlijk werd.

Liverpool blijft door dit resultaat op de zesde plaats staan. Het komt in punten wel gelijk met Manchester City, maar The Citizens hebben twee wedstrijden minder gespeeld.

Bekijk hier al onze video's