'Ibrahimovic ondergaat medische keuring bij Man Utd'

Reacties

Zlatan Ibrahimovic ondergaat deze week een medische keuring bij Manchester United, dat meldt Sky Sports. Voor de transfervrije spits ligt een eenjarig contract klaar op Old Trafford.

'Ibrahimovic ondergaat medische keuring bij Man Utd'

United hoeft geen transfersom te betalen voor Ibrahimovic, die in mei aankondigde zijn aflopende contract bij Paris Saint-Germain niet te verlengen. Eerder werkte de 34-jarige Zweed bij Internazionale al samen met manager José Mourinho. Hun wegen scheidden toen Ibrahimovic in 2009 koos voor Barcelona.

Volgens diverse Engelse media komt de overstap bewust pas op 1 juli rond. Ibrahimovic zou een forse loyaliteitsbonus krijgen als hij PSG tot eind juni trouw blijft. Tot dan loopt zijn contract met de Franse topclub namelijk.

De overstap van Ibrahimovic naar Manchester United is al weken het onderwerp van gesprek. De Zweed gaf tot dusver geen duidelijkheid over zijn toekomst. 'Jullie moeten geduld hebben. Ik vind het wel leuk om elke dag al jullie verhalen over mijn toekomst te lezen. Als die verhalen me beginnen te vervelen, kom ik met nieuws', zei de ex-Ajacied begin juni.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.