Ibrahimovic hoopt met Di María op ontbrekende hoofdprijs

Reacties

Paris Saint-Germain kan met Ángel Di María serieus meestrijden om de Champions League. Althans, dat meent de Zweedse sterspeler Zlatan Ibrahimovic.

Ibrahimovic hoopt met Di María op ontbrekende hoofdprijs

De komst van Di María lijkt een kwestie van tijd, maar de transfer van de Argentijn van Manchester United naar Parijs is nog niet in kannen en kruiken. Maar dat is voor Ibrahimovic geen reden om niet alvast op de zaken vooruit te lopen.

De boomlange spits ziet de linksbenige flankspeler graag komen en verwacht dat zijn club met hem erbij het laatste stapje kan maken naar de prijs die Ibrahimovic nog niet heeft gewonnen: de Champions League. 'De mensen binnen de club willen grote prijzen winnen. Di María brengt kwaliteit en heeft alles al gewonnen', zegt de Zweed tegenover The Guardian.

'Ik weet niet of de deal al rond is, maar samenspelen met Di María lijkt me fantastisch. Hij zal ons team nog beter maken dan het al is. Ik zal hem dus met open armen ontvangen', aldus Ibrahimovic. 'In de top draait alles om details. Toen Real Madrid Gareth Bale haalde werd het team sterker, en dat zal in ons geval ook gebeuren met Di María. En bij ons worden de dromen steeds groter, dus de mensen die het beleid voeren in Parijs denken dus ook groots wat betreft aankopen.'

De Argentijn kwam vorig seizoen voor een bedrag van 75 miljoen euro over van Real Madrid naar Machester United, waar hij er niet in slaagde om aan de hooggespannen verwachtingen te voldoen. Manager Louis van Gaal zaaide tijdens de tour door de Verenigde Staten openlijk twijfel over Di María toen hem gevraagd naar de toekomst van zijn speler, al lijkt de overgang slechts een kwestie van tijd. Diverse media spreken over een transferbedrag van ruim zestig miljoen euro.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.