Ibrahimovic: 'Het was een bijzondere sensatie'

Reacties

Het weerzien met zijn eerste profclub Malmö FF smaakte Zlatan Ibrahimovic goed, ook al lukte het de spits van Paris Saint-Germain niet om zelf ook te scoren in de Champions League-ouverture in Parijs (2-0).

Ibrahimovic: 'Het was een bijzondere sensatie'

'Het was een bijzondere sensatie om te spelen tegen een oude club van mij', zei Ibrahimovic tegen beIN Sport. 'En ook nog een club uit Zweden. Het gebeurt niet zo vaak dat die in de Champions League te zien zijn en dat ik ertegen kan spelen. Dit is dus beetje een droom.'

Zijn liefde voor Malmö weerhield de Zweedse spits er niet van om alles te geven tegen zijn oude club. 'Ik was gemotiveerd en wilde ook scoren. Maar dat is me niet gelukt', zei Ibrahimovic.

Maar de international liet wel zijn kwaliteiten zien bij de 2-0 van Edinson Cavani. De Uruguayaan kopte raak na een zeer fraaie assist van Ibrahimovic, die de bal met de hak op het hoofd van Cavani bezorgde.

Volgens Ibrahimovic kan van Paris Saint-Germain nog veel worden verwacht. 'We hebben een betere ploeg dan vorig seizoen. Ángel Di María is gekomen, net als Kevin Trapp. We hebben fantastische spelers die hun plek moeten vinden. Als dat is gebeurd, zal de hele ploeg daarvan profiteren.'   

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.