Ibarbo tweede aanvallende versterking AS Roma

Reacties

Na Seydou Doumbia komt ook Víctor Ibarbo de gelederen van AS Roma versterken. De tegenstander van Feyenoord in de Europa League huurt de Colombiaanse aanvaller voor de rest van het seizoen van Cagliari, om hem na de zomer definitief over te nemen.

Ibarbo tweede aanvallende versterking AS Roma

Als antwoord op het vertrek van Mattia Destro naar AC Milan verzekerde Roma zich zaterdag al van Doumbia. De Ivoriaanse spits komt voor 14,5 miljoen euro over van CSKA Moskou. Ibarbo kost mogelijk nog een half miljoen euro meer. De club van Kevin Strootman telt nu een huursom neer van 2,5 miljoen euro en kan hem na het seizoen voor nog eens 12,5 miljoen euro in Stadio Olimpico houden.

Cagliari gaf groen licht voor de transfer, nadat het zelf de huur van Standard Luik-spits Paul-José Mpoku had afgerond. Met Ibarbo verliest de eilandclub een belangrijke kracht, want de rappe rechtsbuiten speelde sinds de zomer van 2011 121 officiële wedstrijden (vijftien goals) voor Cagliari. Met de komst van de WK-ganger kan Roma het gemis van Juan Iturbe opvangen. De Argentijnse vleugelspits staat door een kruisbandblessure negen maanden aan de kant.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.