Huntelaar ziet alleen maar materiaalmannen, Kuijt populair

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Huntelaar ziet alleen maar materiaalmannen, Kuijt populair

Dirk Kuijt is dit seizoen de meest bekende speler uit de Eredivisie, als we het onderzoek van Repucom mogen geloven. De 35-jarige aanvoerder van Feyenoorder komt als sterkste merknaam uit het onderzoek van dat bureau. De aanvaller houdt Ron Vlaar, Jasper Cillessen, Kenneth Vermeer en Davy Klaassen onder zich op het lijstje. Vorig jaar viel Memphis Depay deze eer nog ten deel.

Klaas-Jan Huntelaar raakte door zijn misser vanaf elf meter tegen Bayer Leverkusen (3-2 nederlaag) uit de gratie als strafschopnemer van Schalke 04. 'Hij heeft hetzelfde gemiddelde als onze materiaalman', zei trainer André Breitenreiter daarover. The Hunter kon het niet laten om wat te tweeten toen in het Champions League-duel tussen Bayern München en Atlético Madrid zowel Thomas Müller als Fernando Torres vanaf elf meter miste. Deze opmerking, zeugwart is Duits voor materiaalman, is wél raak!

'Het voelt ook als mijn titel. Ik wil de titel zaterdag ook met de jongens vieren, ook al moet ik me dan nog gaan haasten na mijn eigen duel met Middlesbrough. Ik ga mijn medaille en titelpremie ophalen.'
Ritchie De Laet speelde de eerste helft van het seizoen nog voor Leicester City, maar werd tijdens de winterse transferperiode verhuurd aan Middlesbrough. De Belgische verdediger heeft achteraf 'misschien wel wat spijt' van die overstap, maar treurt niet. (Het Nieuwsblad)

'Het klopt dat Leicester me heeft gevraagd voor dit seizoen. Dat heeft inderdaad even gespeeld. Maar op dat moment had ik een rustperiode ingelast en wilde ik even niets doen.'
• Hoe anders had het kunnen lopen voor De Laet en Leicester City, als Guus Hiddink vorige zomer 'ja' had gezegd tegen het aanbod van The Foxes? (De Telegraaf)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.