Huntelaar weer goalgetter: 'Natuurlijk super'

Reacties

Na 1.196 improductieve minuten in de Bundesliga smaakte Klaas-Jan Huntelaar zaterdag weer het genoegen van een doelpunt. De spits van Schalke 04 had ook nimmer twijfel bij zichzelf én zijn teamgenoten geproefd.

Huntelaar weer goalgetter: 'Natuurlijk super'

'Dat ik weer een doelpunt gemaakt heb, is natuurlijk super', zei Huntelaar, die met zijn twee doelpunten een groot aandeel had in de zege op VfB Stuttgart (3-2). De lange periode zonder treffer had niet aan hem geknaagd.

Huntelaar voelde immers de steun. 'Ik wist dat ik snel weer succes zou hebben, maar je weet nooit precies wanneer. Dat gevoel heeft met vertrouwen te maken, met zelfvertrouwen en vertrouwen van de ploeg.'

De Oranje-international keek verder dan zijn eigen succes. 'Nog belangrijker was de overwinning. We hebben karakter getoond, ook toen het niet liep zoals we wilden', zei Huntelaar over het wedstrijdverloop, waarbij Schalke 04 een achterstand moest wegwerken.

Huntelaar en Kevin-Prince Boateng stelden in het laatste kwartier orde op zaken in Gelsenkirchen. 'Na de 2-2 zat de 3-2 erin voor zowel Stuttgart als ons. We hebben erin geloofd en zijn er ook in geslaagd.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.