Huntelaar verwacht geen zomers vertrek bij Schalke

Reacties

In de Amsterdamse wandelgangen valt zijn naam regelmatig, maar toch is de kans klein dat Klaas-Jan Huntelaar volgend seizoen weer voor Ajax speelt. De spits rekent niet op een vertrek bij Schalke 04.

Huntelaar verwacht geen zomers vertrek bij Schalke

De 32-jarige Huntelaar heeft een teleurstellend seizoen achter de rug met Schalke 04. Waar plaatsing voor de Champions League het doel was, sloot de club af als nummer vijf van Duitsland. Huntelaar kende persoonlijk ook niet zijn beste seizoen en werd zelfs een paar wedstrijden gepasseerd, maar desondanks is een vertrek niet an de orde.

'Nee, ik verwacht niet dat ik komende zomer vertrek bij Schalke 04', vertelt Huntelaar aan Kicker. De Nederlander scoorde het afgelopen seizoen twaalf keer voor zijn club. 'Dat is prima, maar ik verwacht meer van mezelf. Het was mijn doel om minimaal de dubbele cijfers te halen. Dat ik niet meer gescoord heb, ligt aan de speelwijze. Het was lang niet altijd makkelijk om de spits van Schalke te zijn het afgelopen jaar.'

Frank de Boer, scheidend trainer bij Ajax, bevestigde eerder al dat hij in januari geprobeerd heeft Huntelaar terug naar Amsterdam te halen. De goalgetter bedankte echter voor de eer, zoals hij dat in de zomer van 2015 ook al had gedaan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.