Huntelaar trefzeker, Van der Vaart komt goed weg

Reacties

Klaas-Jan Huntelaar heeft zich tijdens een oefenduel van Schalke 04 positief laten gelden, terwijl Rafael van der Vaart inviel en vervolgens een riante voorsprong van zijn Hamburger SV zag slinken.

Huntelaar trefzeker, Van der Vaart komt goed weg

Schalke 04, afgelopen zaterdag door Ajax nog met 2-0 verslagen, nam het in Qatar op tegen Al-Merreikh uit Soedan. Basisklant Huntelaar tekende na een uur voor de 1-1 en moest met zijn ploeggenoten uiteindelijk genoegen nemen met een 2-2 gelijkspel. Manchester City-huurling Matija Nastacic maakte zijn debuut, terwijl Kevin-Prince Boateng geblesseerd uitviel bij Die Königsblauen.

Bij het oefenduel van Hamburger SV met Eintracht Frankfurt begon Rafael van der Vaart op de bank, maar hij zag zijn ploeggenoten het uitstekend doen. De nummer vijftien van de Bundesliga stond halverwege met 3-0 voor tegen de nummer negen, maar na de invalbeurt halverwege van Van der Vaart ging het bijna mis. Via goals van Alexander Meier en ex-Vitessenaar Lucas Piazon werd het nog 3-2. Daar zou het evenwel bij blijven.

De overwinning van HSV had een bittere bijsmaak aangezien Lewis Holtby in de 78ste minuut geblesseerd van het veld ging. De middenvelder heeft vermoedelijk een sleutelbeen gebroken.

Paul Verhaegh stond op zijn beurt in de basis tijdens de 1-0 winst van FC Augsburg tegen het Turkse Gaziantepspor.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.