Huntelaar: 'Niet voor niets staat Ajax bovenaan'

Reacties

Klaas-Jan Huntelaar ziet Ajax als grote favoriet voor het kampioenschap. De spits van Schalke 04 kijkt uit naar de hervatting van de Eredivisie.

Huntelaar: 'Niet voor niets staat Ajax bovenaan'

'Ik volg de Nederlandse competitie nog steeds goed en vind dat Ajax de beste ploeg is van de Eredivisie', aldus Huntelaar tegenover Voetbal International. 'Niet voor niets staan ze bovenaan. En ze worden dit jaar ook kampioen, wat er ook wordt gezegd en geschreven.'

Ajax gaat zondag op bezoek bij ADO Den Haag, terwijl er dezelfde dag ook een topper wordt afgewerkt in De Kuip. 'Ik ben natuurlijk wel benieuwd naar de wedstrijd van aanstaande zondag tussen Feyenoord en PSV, een mooi begin zo direct na de winterstop.'

Huntelaar stond in de periode 2000-04 onder contract bij PSV, maar kwam namens de Eindhovenaren tot slechts één officiële wedstrijd in de hoofdmacht. In dienst van Ajax was de spits goed voor liefst 105 doelpunten in 136 duels. Daarmee verdiende hij een transfer naar Real Madrid.

In de nieuwe editie van Voetbal International wordt uitgebreid vooruitgeblikt op de tweede helft van het seizoen. Freek Jansen en Taco van den Velde maakten de tussenbalans op en legden alle clubs langs de meetlat.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.