Huntelaar keert terug in wedstrijdselectie Schalke 04

Trainer Huub Stevens van Schalke 04 kan zondag tijdens het thuisduel met Hamburger SV weer beschikken over Klaas-Jan Huntelaar. De spits is hersteld van een lichte hersenschudding.

Huntelaar keert terug in wedstrijdselectie Schalke 04

Huntelaar liep vorige week woensdag tijdens de oefenwedstrijd tegen Engeland (3-2 winst) een hersenschudding op. Hij kopte in de 58ste minuut de 0-2 binnen op Wembley, maar kwam met zijn hoofd tegen dat van Chris Smalling terecht en moest het veld verlaten.

De vijftigvoudig Oranje-international (31 doelpunten) verkeert dit seizoen in bloedvorm bij Schalke 04, dat komende donderdag in de achtste finale van de Europa League in eigen huis een 1-0 nederlaag moet goedmaken tegen FC Twente. Huntelaar was in de Bundesliga al achttien keer trefzeker in 22 duels.

In de aanloop naar het duel met HSV zorgde een andere speler van Schalke voor ophef. José Manuel Jurado uitte in de Spaanse pers zijn onvrede over de reserverol die hij onder Stevens vertolkt. 'De trainer zegt dat ik goed train en belangrijk ben voor de club. Maar ik speel vervolgens nauwelijks. Ik voel met bedrogen door de trainer en ben daar ongelukkig over. Ik krijg te weinig speeltijd.' Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's