Huntelaar keert direct terug in basis Schalke 04

Reacties

Klaas-Jan Huntelaar (31) maakt maandagavond in het bekerduel met Dynamo Dresden zijn rentree bij Schalke 04. De spits van Schalke 04 doet dat zonder ook maar één oefenduel in de benen te hebben.

Huntelaar keert direct terug in basis Schalke 04

'Ik ben fit, ik heb ook tijdens mijn vakantie wat voor mezelf gedaan', liep Huntelaar op de website van Schalke 04 maandag al vooruit op een eventuele basisplaats.

Vanwege zijn WK-deelname begon zijn voorbereiding op het nieuwe seizoen later. 'Ik ben aardig op weg, al kan het nog beter. De beslissing ligt bij de trainer of ik ga spelen. Natuurlijk hebben we gesproken over mijn fitheid en over de wedstrijd. Als ik nodig ben, kan ik spelen.'

Dat hij nog weinig wedstrijdritme heeft, maar toch speelt, ziet Huntelaar niet als een probleem. 'Ik hou ook helemaal niet van oefenduels', zei Huntelaar met een kwinkslag. 'Ik heb liever echte wedstrijden, het normale ritme met beker- en Bundesliga-wedstrijden. Er is niets mooiers dan dat.'

Bij de opponent treft Huntelaar enkele landgenoten. Furhgill Zeldenrust en Sylvano Comvalius staan er onder contract. Comvalius start net als Huntelaar in de basis, Zeldenrust begint op de bank.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.