Huntelaar fit voor seizoenstart Schalke bij Hannover

Reacties

Klaas-Jan Huntelaar kan tóch meedoen met Schalke 04, dat het seizoen zaterdagmiddag begint met een uitduel bij Hannover 96. Datzelfde geldt voor Kevin-Prince Boateng.

Huntelaar fit voor seizoenstart Schalke bij Hannover

WK-ganger Huntelaar keerde pas onlangs terug van vakantie, maar begon maandagavond 'gewoon' in de basis tijdens de bekerwedstrijd bij Dynamo Dresden. In het met 2-1 verloren duel kreeg de spits echter een tik op zijn knie en die leek hem de seizoenopening, een uitduel bij Hannover 96, te kunnen kosten.

Trainer Jens Keller laat op de clubwebsite van Die Königsblauen nu echter weten dat Huntelaar - net als Boateng, die de afgelopen dagen kampte met maagklachten - met de ploeg meereist naar Hannover. 'Die twee spelers zullen er gewoon bij zijn en zijn klaar om in actie te komen', aldus Keller.

Dat is goed nieuws voor Schalke én een hele opluchting voor Huntelaar zelf. Vorig jaar liep hij tijdens de tweede speelronde op bezoek bij VfL Wolfsburg ook al een knieblessure op die hem uiteindelijk tot het eind van het jaar uit de roulatie zou houden. Vervolgens knokte de goalgetter uit de Achterhoek zich ijzersterk terug door in de tweede helft van de competitie zijn seizoentotaal alsnog op te schroeven naar veertien treffers.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.