Huntelaar: 'Dit resultaat voor ons een catastrofe'

Reacties

Door de uitglijder in Hamburg moet Schalke 04 zich via de voorronde zien te plaatsen voor de Europa League. Klaas-Jan Huntelaar ziet dat als een veel te mager resultaat.

Huntelaar: 'Dit resultaat voor ons een catastrofe'

Schalke 04 begon het kalenderjaar nog met de goede hoop zich te kunnen kwalificeren voor de Champions League, maar sloot het seizoen af op een teleurstellende zesde plaats. Het verlies bij HSV was tekenend voor Die Königsblauen, die in 2015 geen van de negen uitduels in de Bundesliga wonnen.

Door de zege van concurrent FC Augsburg bij Borussia Mönchengladbach (1-3) is het seizoen in een bittere teleurstelling geëindigd. 'Dit resultaat is een catastrofe voor ons', was het duidelijke commentaar van Huntelaar na het verlies in Hamburg. 'We moeten niet kijken naar het resultaat in Mönchengladbach. We hadden het in eigen hand. En het is ons niet gelukt de vijfde plaats te verdedigen.'

'Deze zesde plaats is veel te weinig voor ons. We hebben dit seizoen niet gebracht waartoe we in staat zijn. Daarom hebben we niet bereikt wat we ons hadden voorgenomen', aldus de Oranje-international.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.