Huntelaar: 'Dit resultaat is eigenlijk ongelooflijk'

Schalke 04 beleefde zondag een uitermate frustrerende avond, waarop ondanks 'de beste helft van het seizoen' Klaas-Jan Huntelaar als verliezer van het veld stapte.

'Dit resultaat is eigenlijk ongelooflijk', zei Huntelaar op de website van Schalke 04 na de pijnlijke nederlaag op eigen veld tegen Werder Bremen (1-3). 'We hebben in de eerste helft onze beste prestatie neergezet van dit seizoen. We hebben super gespeeld en van achter goed naar voren gecombineerd.'

'Maar we hadden veel pech in de afronding. Ik had zelf ook drie goede kansen. Bij de stift had ik pech dat de bal tegen de lat kwam', vervolgde Huntelaar, die zag hoe Werder op slag van rust op gelijke hoogte kwam. 'Dat was compleet onnodig omdat wij op dat moment al een marge twee, drie goals hadden moeten hebben.'

Schalke 04 bleef vruchteloos op zoek naar een treffer, waar Werder nog wel twee keer scoorde. 'Het is zeer bitter dat we als verliezer van het veld zijn gestapt', aldus Huntelaar.