Huntelaar baalt van misser: 'Ik was heel geïrriteerd'

Reacties

Klaas-Jan Huntelaar was na afloop niet te spreken over zijn gemiste strafschop tijdens het competitieduel met Eintracht Frankfurt (2-0 winst). De centrumspits van Schalke 04 scoorde niet, maar leverde wel een behoorlijke bijdrage aan de belangrijke overwinning.

Huntelaar baalt van misser: 'Ik was heel geïrriteerd'

'Ik was heel geïrriteerd na mijn gemiste penalty', zegt Huntelaar op de clubwebsite. 'Een strafschop missen is altijd zeer teleurstellend, maar je moet daarna wel verder met de wedstrijd. Ik was gelukkig wel betrokken bij beide doelpunten. Dat heeft de misser nog enigszins goedgemaakt.'

Door de zege in eigen huis komt Schalke 04 op gelijke hoogte met nummer twee Borussia Dortmund, dat  zaterdag op bezoek gaat bij landskampioen Bayern München. 'Deze zege is een belangrijke stap, maar we zijn er nog lang niet', laat de Oranje-international weten.

'We zijn op de goede weg. De focus ligt in eerste instantie op de derde plaats en daarna zien we wel verder. Maar we staan nu tien punten voor op de nummer vier', besluit Huntelaar. Schalke 04 kan na de overwinning van vrijdagavond deelname aan de Champions League bijna niet meer mislopen.

Met nog vier speelronden voor de boeg hebben Die Königsblauen tien punten voorsprong op Borussia Mönchengladbach, dat nog een wedstrijd tegoed heeft. De nummer drie van Duitsland plaatst zich rechtstreeks voor het hoofdtoernooi, terwijl plaats vier recht geeft op voorronde Champions League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.