Hummels juicht voor Polen, Gudjohnsen voor Zwitserland

Reacties

Ook tijdens het EK in Frankrijk zijn alle belevenissen van de voetballers te volgen via de verschillende social media. VI maakte een selectie van de meest opvallende posts van de dag.

Hummels juicht voor Polen, Gudjohnsen voor Zwitserland

Hup, Blaszczykowki
Duitsland komt morgen pas in actie, dus de selectieleden van Die Mannschaft hadden na de training alle tijd om de wedstrijd Zwitserland - Polen te volgen. Mats Hummels deed dat in het shirt van de Pool Jakub Blaszczykowski, waarmee de verdediger – die deze zomer terugkeert naar Bayer München – samenspeelde bij Borussia Dortmund.

Gudjohnsen geniet
Eidur Gudjohnsen had oog voor een andere speler: Xherdan Shaqiri, die met een omhaal de 1-1 liet aantekenen namens de Zwitsers. Met die schitterende treffer dwong hij een verlenging af tegen Polen.

Love is in the air
De liefde hangt in de lucht in het Italiaanse kamp, in aanloop naar het duel met Spanje in de achtste finale. Leonardo Bonucci kust aanvaller Simone Zaza op zijn kale knikker.

Digne kan wel lachen met voltreffer
Lucas Digne kan deze tweet van de Franse bond wel waarderen en deelt zijn eigen voltreffer met een retweet. Het slachtoffer: de camera.


Podolski met vleugels
Laten we het erop houden dat Lukas Podolski zin heeft in de achtste finale tegen Slowakije. Of hij zelf een rol krijgt, valt nog te bezien.

Niet te stoppen
De middenvelder annex aanvaller van Galatasaray kwam dit EK nog niet actie, maar stelt op social media dat hij in vorm is.

Luka Modric is klaar voor duel met Portugal
Luka Modric is weer fit en gretig! Laat Portugal maar komen lijkt de spelmaker van de Kroaten hiermee te zeggen.

Giroud kijkt uit naar morgen
De Franse spits Olivier Giroud blikt alvast vooruit op het duel met Ierland van zondag. Hij stuurde deze fraaie plaat de wereld in.

Rond de Italiaanse tafel
Wie speelde het vroeger niet. Een potje tafeltennis op de club. De Italianen doen een rondje langs de tafel en verdediger Leonardo Bonucci legt alles vast.

Wat een filmpje al niet kan veroorzaken
De Belg Radja Nainggolan reageert op de ophef rond zijn persoon. De middenvelder van AS Roma toonde op een filmpje, dat viral ging, zijn pakje sigaretten. Bondscoach Marc Wilmots liet daaropvolgend weten geen problemen te hebben met het feit dat de middenvelder af en toe rookt. De hoofdrolspeler zelf wil zich vooral op andere dingen richten. Proost!

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.