Huistra ook volgend seizoen trainer van De Graafschap

Pieter Huistra heeft bij De Graafschap zijn contract als hoofdtrainer verlengd tot medio 2014. De voormalige coach van FC Groningen heeft het naar zijn zin in Doetinchem.

Huistra ook volgend seizoen trainer van De Graafschap

Huistra is bij De Graafschap bezig aan zijn eerste seizoen. 'Vanaf het begin voelde het goed. Ik heb het idee dat er nog groei in de totale organisatie zit. Ik ben content dat ik daar langer een bijdrage aan mag leveren', vertelt hij op de clubwebsite.

'Ondanks de wat stroeve start qua resultaten, zaten we met onze visie steeds op één lijn. Pieter vult het ontwikkelklimaat dat wij voor ogen hebben goed aan. Hij geeft onder andere onze jeugdspelers een kans en maakt hen betere voetballers', vult algemeen directeur Henk Bloemers aan.

Huistra, die eerder als hoofdtrainer werkzaam was bij FC Groningen, is bezig aan zijn eerste seizoen met De Graafschap. Na de matige start staat de club inmiddels stevig in de subtop van de Jupiler League. De Superboeren hebben zich via een periodetitel al verzekerd van deelname aan de nacompetitie.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen