Hoop gevestigd op Van Persie bij laatste kans Man United

Reacties

Manchester United vecht voor de laatste kans op een prijs in Engeland. Manager David Moyes doet dinsdag tegen Sunderland mogelijk weer een beroep op Robin van Persie.

Hoop gevestigd op Van Persie bij laatste kans Man United

Na de uitschakeling in de strijd om de FA Cup door Swansea City en de achterstand van elf punten op koploper Arsenal in de Premier League is de League Cup de enige resterende prijs die Manchester United in Engeland dit seizoen nog kan winnen.

Maar Moyes ziet het eerste deel van het tweeluik tegen Sunderland voor een plaats in de finale niet als een laatste kans, al spreekt uit zijn woorden geen echte overtuiging.

'Ik heb vaker gezegd dat ik wil proberen om de finale van elk toernooi te halen. Dus dat gaan we ook bij de strijd om de League Cup proberen. We moeten Sunderland in twee duels verslaan. We zullen zien of ons dat lukt.'

Toch zal Moyes in deze minst aansprekende competitie geen spelers rust geven. Michael Carrick, Patrice Evra en Nemanja Vidic keren waarschijnlijk terug in de basis, terwijl ook de rentree van Robin van Persie en Wayne Rooney niet uitgesloten is.

De twee aanvallers hebben te maken gehad met blessureleed, maar zijn door Moyes niet afgeschreven voor de eerste ontmoeting met Sunderland. Voor Van Persie, die zich recentelijk meldde op het trainingscomplex van PSV voor extra behandelingen bij fysiotherapeut Arno Philips, zou het zijn eerste optreden worden sinds 10 december.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.