Hoog bezoek in Canada, Koeman de beste, Rakitic gaat kaal

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Hoog bezoek in Canada, Koeman de beste, Rakitic gaat kaal

• De Oranje-vrouwen werden tijdens de voorbereiding op het WK in Canada verrast door een bezoek van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima. Met minder dan de wereldtitel neemt ons staatshoofd blijkbaar geen genoegen!

'Koeman heeft de ploeg zo goed opgebouwd nadat hij zijn halve elftal kwijt was geraakt. Hij verdient die prijs.'
• Paul Scholes vindt dat niet José Mourinho de titel Manager van het Jaar had moeten winnen, maar Ronald Koeman. De manager van Southampton werd tegen alle verwachtingen in zevende in de Premier League. De voormalige middenvelder van Manchester United vindt deze prestatie enorm knap. (The Independent)

• Zaterdag 18.30 uur is de finale van de FA Cup tussen Arsenal en Aston Villa. De Engelse presentatrice Rachel Riley vat het bekertoernooi nog een keer kort en duidelijk samen in cijfers.

'Mijn vrouw zegt dat ze mij gaat vermoorden en ook degene die mij kaal scheert.'
• Jordi Alba zei al dat hij zijn hoofd kaal ging scheren als Barcelona de Champions League zou winnen. Bij Ivan Rakitic is het net iets anders: wanneer de Catalanen in de finale Juventus verslaan dan, gaan zijn ploeggenoten de Kroaat kaalscheren. (CCMA, Catalaanse radiozender)

• Said Bakkati, Danny Menting en Omar Kavak worden niet vervolgd. De drie spelers van FC Emmen werden op 20 mei aangehouden nadat was gezien hoe ze in een auto met een pistool liepen te zwaaien. Het bleek om een neppistool te gaan. FC Emmen neemt, nu het drietal door justitie is vrijgesproken, ook geen maatregelen. (ANP)

'Net als iedereen heb ik genoeg van zijn idiote uitspraken over de club en de manager waar ik zoveel aan te danken heb.'
Wojciech Szczesny is helemaal klaar met zijn vader. De doelman van Arsenal haalt dan ook hard uit via Facebook. De vader van de Pool heeft regelmatig kritiek op de club en de manager waar zijn zoon speelt. 'Ik heb hem al twee jaar niet gesproken. Beschouw zijn commentaar dan ook niet als een mening waar ik het mee eens ben.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.