Hongerige Van Bronckhorst stelt Excelsior gerust

Reacties

Feyenoord gaat ook na het winnen van de KNVB-beker nog altijd vol voor de derde plaats. Trainer Giovanni van Bronckhorst heeft stadgenoot Excelsior gerust gesteld. Een zege van Feyenoord op Willem II zou goed nieuws zijn voor De Kralingers.

Hongerige Van Bronckhorst stelt Excelsior gerust

Met nog twee speelronden te gaan is Excelsior met Willem II in gevecht om plaats vijftien in bezit te krijgen. Het puntenaantal van de twee degradatiekandidaten is gelijk, het doelsaldo is in het voordeel van de Tilburgers. 'We kijken niet of we Excelsior helpen zondag, maar we willen zelf gewoon winnen. Voor ons is derde worden belangrijk. Daar hebben we nog één zege voor nodig', aldus Van Bronckhorst tijdens zijn perspraatje.

Vijf dagen geleden barstte het feest los in Rotterdam toen Feyenoord Utrecht met 2-1 versloeg in de bekerfinale. Een dag later werd de selectie van Van Bronckhorst gehuldigd op de Coolsingel. 'Daar heb ik van genoten. De spelers weten nu wat het is om iets te winnen en dat is goed voor hun ontwikkeling.'

Feyenoord moet het zondagmiddag in Tilburg zonder Michiel Kramer en Dirk Kuijt doen. Laatstgenoemde kampt met een kuitblessure, terwijl Kramer twee wedstrijden geschorst is na een akkefietje met Etiënne Reijnen in de wedstrijd tegen FC Groningen.

 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.