Honda: 'VVV vraagt te veel geld voor me'

Keisuke Honda zal zich binnenkort met zijn zaakwaarnemer melden bij de clubleiding van VVV-Venlo. De Japanse international wil vertrekken bij de Limburgse club, maar is bang dat een transfer stukloopt op de vraagprijs van tien miljoen euro.

Honda: 'VVV vraagt te veel geld voor me'

'Ik wil hogerop, alleen vraagt VVV te veel geld voor me', zegt Honda in De Telegraaf. 'Daar wil ik met de club over praten. Als ik hier volgend seizoen nog speel, zou dat niet gemakkelijk voor mij zijn. Maar dan wil ik me in de Eredivisie bewijzen door minimaal tien doelpunten te maken.'

Honda speelde in anderhalf seizoen vijftig wedstrijden voor VVV. De 23-jarige middenvelder scoorde tot dusverre achttien keer. Zestien van die goals maakte hij afgelopen seizoen in de Jupiler League. Daarmee droeg hij ruim bij aan de titel van VVV. Honda werd uitgeroepen tot de beste speler van de eerste divisie.

VVV denkt met Honda goud in handen te hebben. Diverse clubs uit binnen- en buitenland zouden interesse hebben in de Japanner. De Duitse kampioen VfL Wolfsburg zou een van de kandidaten zijn Honda over te nemen. 'Dat soort Duitse clubs is in ieder geval in staat om de door ons verlangde transfersom van tien miljoen euro op tafel te leggen', reageerde voorzitter Hai Berden toen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen